start   meer    music   lyrics   videos  news     contact     De Wisch Related

 

 

DE WISCH Related   page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Hier weer wat ouder nieuws

 

Not only are we recording our dutch-lyrics cd (met onder andere het nummer drijven langs de blauwe feesttent). Within weeks there will also be a new recording of Sleeping with Amy. There's already a special and magical version sung by Vero on our 'The discovery of V' cd, but now we will create a different atmosphere as Liesbeth will be Sleeping with Amy.
The 'music laws breaking unusual rhythmical orchestration' will be unchanged. Like the wind in a forest, the same breeze, but a bit out of time and stretched, and slightly different in colour as it touches the various trees and shrubs, one after the other. Once again, what does this mean.. .?

Via via kreeg de band de volgende
e-mail.

Vraag aan De Wisch.
Zijn jullie harder geworden? Een tijdje geleden zag ik een concert van jullie in De Oude Remise, met een best wel zachte sfeer. Spelen jullie die nummers ook nog? En jullie hadden toen een leuke saxofonist erbij, speelt die nog steeds bij jullie?

Antwoord van de band.
Die saxofonist was Rien, en we hopen in de toekomst zeker nog vaker met Rien te spelen.
En ja, wij spelen die nummers nog, afhankelijk van het soort optreden. En wij zijn niet harder geworden, we zijn denk ik nog steeds boos en blij over dezelfde dingen op dezelfde manier.


De Wisch's Veronique en Lienke in De Oude Remise in Bad Nieuweschans met rechts saxofonist Rien Hof.       
foto Willem Noordstrand

 

 

En wil je weten hoe je een boemerang moet gooien? Kanzie en De Wisch sloegen de handen ineen, en zo moet het en daarom ! (instructie pdf binnenkort hier te downloaden )

Otto van Wisch: 'I love bookkeepers. In my experience they are very funny, social and creative people. '

Ik was een beroemde boekhouder. Men vroeg mij: heb ik winst gemaakt? Absoluut, zei ik dan. Er was altijd winst. Winst genoeg. Voor iedereen.

 als je weet welke oversteek dit is en wie hier perfect oversteekt krijg je een cd van ons (onze 1e cd 'the discovery of v' voor de 1e die ons het goede antwoord mailt)
De cd is inmiddels gewonnen door Nel Tuil uit Nijverdal !! (Ja, zo kunnen wij het ook. Dat is de moeder van degene die hier oversteekt die het ook nog eens een keer eerst drie keer fout had!)

Albon Elm bij
Magical Dustmen
op 5 oktober 2014

 

foto niene.nu

Albon Elm bij Magical Dustmen Galerie Waarkunst

 

this dance will last for ever de wisch
Afbeelding uit: 'This dance will last for ever'.

 

 

'My sassy girl' krijgt van Ton een 8. Dat is overigens de gemiddelde snelheid waarop hij die dvd draaide (8xspeed), dus eigenlijk toch niet zo goed misschien.
Mike geeft sassy girl een 1,5. Je kunt je wel afvragen of ze niet teveel vrije tijd hebben . Vooral Mike dus.

 

The hidden anthem that entered the Abbey Road 80th Anniversary Anthem Competition...
beta version concept headphones mix of 'Greetings from your good leader' now on line and public

EERY EERY VOCALS by our Vigilante Mary Choir !!!
(click here to read the disclaimer
before you watch the video on You Tube!!)

 

 

opening song of De Wisch timecarriers show will be '60 secs of Jane' .

Ton en Stefan. En de hond Chevy (in het midden).

 

VERY VERY VERY good news !
Daan, our former studio neighbour, now living abroad in Germany, has agreed to be in one of our 'homesick blues tradition' video's (# 3). He will play the part of Ginsberg and the other fellow.

 


Ass-kicking stageband: they are hard to book, expensive and heavy: click here
De Wisch timecarriers

  also here  Follow timecarriers on Twitter

playlist De Wisch timecarriers

60 secs of Jane
Sky is Stadium
She's my friend
White Seed
The Revelation (it was no revelation at all)
So Long
Return of the Century the heavy heavy heavy heavy version with the flaming horses verse
A Walk in the Park and all these Statues
Please no more Tropical Diseases
Cold Man (the hot version)
I'm a Time Space Agent, the Agent of my Mind
Good Evening, Mr Sunshine
School
RE^ENGE
The Yeti is not a Myth
Greetings from your Good Leader
Sittin' on the porch of Magical Dustman George McCloud
The Move Gilette
Drive safely... and dream sweet little dreams tonight !


Ton: er zijn mensen die iets doen en er zijn mensen die niks doen. Prima. Er zijn ook mensen die 'misschien' iets doen. Ik haat dat. Die zijn zo destructief .

 

En dan gooien we er een hammondorgel tegenaan en dan klinkt het meteen fantastisch. Het is eigenlijk gewoon valsspelen.

augustus 2010
Groningen is geweldig, en de mensen daar zijn dat ook. Een van onze studio's is in de provincie Groningen, maar of dat nou zo'n goed idee is....
Al eerder kregen we van de plaatselijke gemeente een folder met daarin precies aangegeven hoe ver de huizen en gebouwen onder water komen te staan bij een (de) dijkdoorbraak ( euhh,.... jaaa???), nu lezen we opnieuw dat de dijken niet voldoen aan de norm en dat ze ook niet hoog genoeg zijn. En dat ze dus eigenlijk op nogal wat plaatsen toch eigenlijk verbeterd zouden moeten worden. Eigenlijk. Niet zozeer vanwege de bevolking hier, is het argument, maar omdat de energievoorziening vanuit het Eemsgebied voor de rest van Nederland in gevaar komt, want dat is economisch niet verantwoord, lezen we.
Waarom arresteren ze de mensen die verantwoordelijk zijn voor de slechte dijken niet, vroeg laatst een dommerik aan ons.
Ja, dat moet je niet aan ons vragen, wij zijn ook maar muzikanten, wij snappen dat ook niet.
Januari 2012: en wij snappen dus ook niet waarom er te krappe gemalen en spuien zijn wat iedereen weet, behalve zogenaamd de verantwoordelijken die dan steeds wegkomen door te zeggen: ja het ligt aan het weer. (We hadden geen weer verwacht...)

juni 2013. En alweer goed nieuws: de ondernemers van het Chemie 'Park' in Delfzijl en de bouwers van de ongewenste kolencentrale van Essent en de eigenaars van de Eemscentrale hebben tijdens een speciaal voor hen belegde vergadering allen te horen gekregen dat als de heftige aardbeving komt tengevolge van de gaswinning door de NAM, hun gebouwen wél zullen blijven staan!!
 WE LOVE 'LOTS OF THE SAME' (and then something different). Do You ?
 Click HERE .

 

Actually, songs like 'greetings' and 'let's not kill the architect', make us feel better about some people, even in those fields.

 

 

 

DE WISCH Related   page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12