start   meer    music   lyrics   videos  news     contact     De Wisch Related

 

 

DE WISCH Related   page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


 

 

the first person who can tell us why it makes any sense at all for De Wisch to have weather related video's (except for being the world's first, see breaking news) also will receive the CC cd (thesiesieciedie) and we will publish that reaction down here...

die 1e reactie is al binnen, zie hieronder

Erwtensoep.
?
Ook alleen in de winter.
okay...
De 1e reactie: Sabine, vriendin van Lili uit Zwolle,
(zie pagina 3), tijdens een telefoongesprek.

 

 

Codex Alimentarius... ??
for your own good, check it out on the net...

 

Als ik politici aanspreek met u, is dat niet uit beleefdheid of respect, maar om zo veel mogelijk afstand te bewaren.
(Ton)

 

 


Bad Holster is convinced money-economy is just an interpretation of reality and not real at all, a manipulation to trick people in accepting being suppressed.

But then again, Bad bad Holster also thinks that there is no relevance what so ever between the billions of years the universe apparently exists and the expectation that it still will be here in 2 minutes...


Klik op de foto voor het basis script van de video Good Evening Mr. Sunshine. Zoals Ton 'Let's not kill the architect' schreef met Mariëlle in gedachten als zangeres, zo schreef hij dit nummer voor Lienke. De video is gebaseerd op de prachtige kleren van modeontwerpster Godelief Ceulemans, en Moon is het model in de video.


Says Ton: "I like it when we play really tight, but I love it when things are a bit off-beat. The palet is so much richer then, you can hear so much more if these beautiful sounds are lined up a littlebit, instead of just being stacked on each other and lost. It might take a bit of overcoming the standard way of valuing music but it's so much worth the effort. And besides, the whole mp3 compression leans on that fact, it takes away everything you 'can not' hear and leaves you with a much smaller soundfile. Another thing is this strange notion that things always should be in tune. You lose so much expression and quality by being narrow minded about that. "

 

 

 

Ton, soms gebeurt er even niks in jouw filmpjes...

Ja.... en toen...???
Toen viel je in een diep gat...???

 

 


Girls, coctailparty ? You wanna invite Mike. He's your dreamshaker !!
(soon we'll have some pictures of 'Mixin'Mike' to prove our point)

 

One of Fo's three favorite places in Holland.

Very few will recognize this scenery.

Er is eigenlijk maar één ding de moeite waard, en dat is dat je probeert mee te werken aan een betere wereld...

  

De Wisch heeft de blokfluit uitgeroepen tot muziekvijand # 1 .

Dat v*gh**r*e instrument heeft in z'n eentje meer kinderzieltjes beschadigd en eeuwig vervreemd van de muziekbeoefening dan alle zeurende en zanikende ouders bij elkaar.

 

Maar ja, er zijn natuurlijk ook enkele mensen die door de blokfluit grote namen zijn geworden in de muziekwereld, zoals ... eh, enneh ...


En waarom krijgen onze boeren niet meer geld voor de melk ?

EVEN SERIEUS
Ton: "Ik kijk haast nooit tv, ik heb er ook geen. Maar des te groter de schok (toepasselijk hier, zoals verderop zal blijken) als je dan ergens bent waar ze tv hebben en je ziet dan weer eens een politicus. Je bent daar dan niet aan gewend. De laatste keer dat ik op tv een politicus zag was dat er een die een of andere Nederlandse minister was geworden.
Hij bezocht een aardbevingsgebied met beschadigde huizen waar binnenkort met zekerheid meer aardbevingen zullen komen door gaswinning. En hij zei dat ie geen indicatie had dat dat consequenties voor de huizenprijs in dat gebied zou hebben... (Een tijdje later was ie blijkbaar trouwens een soort eregast op een festival in de hoofdstad van dat gebied, dan ga je je ook iets afvragen over de organisatoren van zo'n festival en hun belangen... en waar ze kunstenaars en muzikanten voor gebruiken. Op dat festival speel ik dus waarschijnlijk ook nooit meer na dit stukje.) Maar even los daarvan:
het kan toch niet zo zijn dat zo'n politicus echt zo dom is, dan zou hij toch ook geen woorden uit kunnen spreken en bv ook geen auto kunnen rijden (ik weet trouwens niet of deze auto kan rijden, hij had wel een chauffeur zag ik). Waarschijnlijker, en eigenlijk wel de enige mogelijkheid, en hier ben ik echt serieus in, is dus dat hij zo iets expres zegt. Hij weet een paar dagen of de dag van te voren al waar hij heen gaat en wat voor vragen hij kan verwachten. Ik stel me voor dat ie met z'n kennissen en collega's een weddenschap heeft afgesloten. Zo van: wedden dat ik dat kan zeggen en er gewoon mee weg kom? Ik denk dus dat ze ergens met hun voeten op tafel hebben zitten lachen. Van te voren (hahaha, dat durf je niet). En achteraf (hahaha, geweldig zoals je dat deed, met een stalen gezicht!!!). En dat gelach ("en wie betaalt ons gelag? hahahaha") was in dat café in hun parlementsgebouw waar ze met journalisten drinken en waar afgesproken is dat alles wat je daar zegt niet naar buiten komt. Of in de tuin van Nyerode of zo, waar zoontjes, en soms een dochtertje (al vanaf 1972 mag dat ook daar!) worden opgeleid in het geld harken.
Ik ben er van overtuigd dat het zo gaat, een andere mogelijkheid zie ik niet want niemand kan zo dom zijn. En het is natuurlijk erg dat dit gebeurt. Maar nog erger vind ik het dat deze weddenschappen ook vrijwel altijd worden gewonnen. En wat is verliezen voor hen trouwens? Een 'top'baan krijgen en een collega die dan het politieke spelletje overneemt. En maar lachen omdat er miljoenen sukkels zijn die het gelag toch wel betalen. Als we daar nou eens mee zouden stoppen? Als zo iemand zo iets kan zeggen en dan de volgende week nog steeds 'minister' is, dan zijn wij toch echt de sukkels die verdienen door hen uitgelachen te worden? Kunnen we met wat we verdienen niet beter energie stoppen in bv de zorg en echt onderwijs, in plaats van te betalen aan dat soort vernietigende mensen, en hun lachende vriendjes op de achtergrond?"

 

We were few and immortal.

at 12, Sandy Crossroads
we lived our lives in sin
being lazy all day writin' and readin'
we had far too much fun

we had a table at the window
and some comfy chairs would stand there too
and we would look out into the open
and see them ufo's coming through
they were always trying to abduct us
but we just didn't wanna go
yeah it was a crazy situation
or no situation at all

( https://youtu.be/hsaMsoZORGM )
12 sandy crossroads de wisch sneu alleen

 

DE WISCH Related   page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12