˙

 

 

The Anachrist Zwerfvogel
De Anachrist, ook wel De Aha!nachrist

Gebaseerd op ultieme wetenschappelijke en filosofische inzichten, openbaringen! (nee hoor), overtuigende feiten (sinds wanneer overtuigen feiten?), logica (ook al zo iets...) en biografische gegevens. En met plaatjes!

De Ahnachrist bestaat uit 3 delen.
Deel 1: het boek zelf.
Deel 2: achtergronden en informatie over de bronnen en over de totstandkoming.
Deel 3: uitleg en de juiste interpretaties van de tekst.Eventuele reacties van toekomstige lezers:

-Gelukkig had niemand mij voldoende gewaarschuwd. Anders was ik er niet aan begonnen.

-Ik dacht dat De Anachrist behoorlijk ingewikkeld was geschreven. Maar dat is niet zo. En vrijwel geen moeilijke woorden. En als ik toch een woord niet kende, bijvoorbeeld 'cosmopoliet' wat er overigens niet in staat, dan zocht ik het op in deel 3, De Verzen, of op internet of in een woordenboek. Soms zocht ik het niet op. Dat maakte eigenlijk niks uit.

-Men doet er een beetje lacherig over. Dat is goed. Tot men het heeft gelezen. Dan is men niet alleen blij, maar ook verdrietig ergens. Maar vooral blij.

-Hebben niet-gelovigen-in-goden nu ook een soort hemel? Dat zal toch niet waar zijn? Waar hebben die dat aan verdiend dan?

Wie dit boek heeft gelezen of zelfs alleen maar van de inhoud heeft gehoord, heeft geen excuus meer. (Waar zijn we dat meer tegengekomen?)
Wie geen hoop meer had wordt gesteund.
Wie verdriet heeft wordt getroost.
Wie zich onmachtig voelt krijgt leven terug.
En ja, de eersten zullen de laatsten zijn. Of zelfs dat niet.

En er staat schandalige sex in De Anachrist zodat zo veel mogelijk mensen en hypocriete mensen maar ook zeer fatsoenlijke mensen en extreem religieuze mensen dit boek kunnen lezen.

Deze afbeelding van een gedeelte van het plafond in het Enfield Huis (all rights reserved, ook op straffe van onheil*) is geen voorbeeld van de schandalige sex in De Anachrist, maar wel van een afbeelding in De Anachrist.

* welnee

 

    De Anachrist The Ahnachrist All rights reserved

   lees nog meer/read even more                      naar vorige                                                            all rights reserved

˙